lørdag 4. juli 2009


Vi startet reisen på Lørdag 13.juni. Da skulle vi til Nord-Lenangen i konfirmasjonen til Adrian, Oles lillebror. Etter 12-13 timers kjøring var vi fremme og tyta sov kansje 1 time tilsammen på den turen.. stakkars er ikke vant til så lang kjøretur. Søndagen var vi i kirken, så var det fest med god mat og hyggelig selskap. Så på kvelden søndag startet vi igjen, nå var Solund neste ... Vi kom noen mil unna Fauske så begynte motoren å fuske, vi ringte litt rundt og fikk diagnosen toppakning er gåen. Huff, det blir dyrt tenkte vi å så for oss 10-12 000 i verkstedspenger og retur til Honningsvåg. Falcen kom å hentet bil med vogn, og han lempet oss av på Fauske camping. Mens Ole ble med bilen på verkstedet, der fikk han beskjed om at bilen ble TIDLIGST tatt inn mandag, en uke i Fauske i campingvogn uten bil, fossregnet og over 3 kilometer til sentrum, stønn... Vi belaget oss på å bli der en stund, så vi invisterte i en tv med DVD til tyta, og mobilt internett til oss voksne. Dagen etter ringte verkstedet tidlig på morgenen og kunne fortelle at de hadde sett på bilen, det var ikke toppakningen men tett katalysator. De hadde fikset det og ferien var reddet. Regninga kom på 2100 så pengboka berget seg den og :)
Vi fortsatte på vår ferd, og med kroppen full av kaffe og red bull, og med kun noen få korte pauser var vi framme på Hardbakke onsdag i halv syv tiden på kvelden. Nå har vi vært her i noen dager, og storkoser oss. Er nydelig vær, sola skinner som entulling og flott temperatur :)
I dag skal vi til Indrøy å ha skalldyr fest, Ole og Pappa var ute å satte ut krabbeteiner i går og vi håper det blir en god fangst. Sjøkreps og reker står på menyen i tillegg. Mandag skal vi til Bewrgen, der skal vi shoppe litt og ta tyta med på akvariet, det blir sikkert gøy. Håper bare været holder seg :)
På sankthans-aften skal vi til Kråkevågen å feire, før vi dagen etterpå drar nordover igjen. Hadde håpet å få oss en plass på camping ved Strynvatnet. Kjørte forbi der på tur sør, og det var helt fantastisk der. Kanskje man blir noen dager :)
Huset venter jo på oss hjemme, så vi blir sikkert ikke på veien helt til ferien er over, har jo litt oppussing på plakaten. Så er sikkert tilbake i starten av juli, da blir det full jobbings i nyhuset. Jeg gleder meg som en unge til å flytte inn i eget, noe vi eier... eller banken da, hehe..
Vi ombestemte oss og tok veien gjennom Sverige, og var hjemme natt til tirsdag.. slitne men glad vi var fremme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar