onsdag 29. april 2009

Hus, hus, hus...

Vi vil ha hus. Nå har vi fått taksten på det huset vi har vært på visning i. Taksten kom på 1 350 000.. Noe som er en meeeeget høy sum for et eternitthus fra 60 årene som må pusses opp for 4-500 000. Innflytningsklare hus i Honningsvåg går for 1 000 000, så denne var drøy. Kanskje takstmannen har vært full, hehe.. Ellers så har det ikke skjedd så mye, dagene går i samme gamle ulla. Litt jobb nå og da, men det er ikke så mange ledige vakter så da blir jo inntekten deretter oxo. Ikke så lett å leve på en inntekt, men det går jo til en viss grad.


Ronjalille har snart 10 tenner, så snart kan vi ta henne med på Corner og spise egen biff, hehe. Hun er en liten ramp den jenta, kryper rundt i prosjektifart i huset, smaker på alt hun kommer over og kjeften går i ett.. ei ekte lita skravlebøtta, lik mora si der ;) Hadde man enda forstått hva vargen sa, men det kommer vell etterhvert.


Vi har hatt hunden til søstera mi her siden søndag, å en mere pirrevirr hund skal du lete lenge etter, hihi... åsså er hun liveredd støvsugeren.. se for dere en working kelpie på superglatt parkett, som skal forbi støvsugeren LMAO. I morgen kommer H og henter Rexie, og tar henne med til Alta der Isabelle venter på henne.. tror hun blir glad for å få hunden sin tilbake, og vi blir glad for å få hobbyrommet vårt tilbake. For i løpet av helga skal det lages om til barnerom, og Ronjatyta skal flytte for seg selv, snufs.. lille ulven til mamma er blitt så stor.. :(


Vi skal på visning på et annet hus på lørdag, det er innflytningsklar og ganske nytt. De vil ha rundt en 980 000 for det, og må jo si at det frister litt.. slipper jo å bo i et annlegsområde i år fremover mens man pusser opp.. Ligger i "Beverly Hills" området i Honningsvåg, hehe. Håper det er litt hage der, eller mulighet for hage ivertfall.


Skal på jobb i helga, det skal bli deilig. Har savnet å jobbe, og gleder meg til Ronjalille begynner i barnehagen 24. aug. for da kan jeg jobbe vakter når som helst i døgnet. I dag var vi på besøk hos svigerforeldrene til Casper, greiere folk skal du lete lenge etter. Etter mye koselig prat og god kaffe kom vi ut derfra med armene fulle av barneutstyr: sko, støvler, leker, klær og babystol til hytta.. Er så glad vi har sånne venner som er så snille med oss :)


Gubben ser på United kamp, roper og gauler sånn at hunden har evakuert inn til meg her på pc-rommet, stakkars.. han er ikke vant med sånt bråk gutten :)


Nei nå skal jeg avslutte, i morgen kommer Sigrund med barna på besøk så må rydde litt.. kan jo ikke slippe folk inn i et "bomba horehus" som folk her på øya kaller heimene sine for når det er rotete....


Hasta la baby vista folkens


PS: Legger inn noen bilder fra familien GAL:

To meget slitne hunderDen skal tidlig krøkes...

Ronja og pappa


Rampungen

Ronja står i sine første sko, som engang var mine :)

Ronja og mamma i svømmehallen på lørdag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar