onsdag 28. april 2010

Sykt barn


Lillemor kom hjem fra barnehagen med nesten 39 i feber. Pussig egentlig for hun var i toppform på mårran, men sånn er det med de små. De skifter form fortere en andre skifter truse, hehe :) Holder henne hjemme i dag selv om feberen var borte og temp-måleren viste 37 grader, vet av erfaring at hun mest sannsynlig får feber igjen utover dagen. Så nå sitter vi å ser på spesialagent Oso, lillemor koser seg med banan for å få litt energi tilbake i kroppen (spiste lite i går) mens jeg koser meg med en kopp kaffe.



I morgen er det planleggingsdag i barnehagen, så da blir det 3dje dagen hjemme for Ronja, vet hun kommer til å gå på veggene etter noen dager med den kulerunde, kjedelige mammaen sin som ikke deltar så mye i leking lengre ;) Vi får satse på at lillemor er i god form til i morgen slik at vi kan ta henne med ut en tur hvis været lillater det :)



Ellers e det ikke så mye å si... babyen ligger med hodet godt plassert nede i bekkenet og har festet seg, men den skal bare holde seg der inne til jeg er ferdig med eksamen :) Jeg er som sakt ennå 6 kg lettere nå enn da jeg ble gravid, men tror kiloene kommer på snart.



til neste gang.. klem

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar