mandag 18. mai 2009

17.mai. Gratulerer med dagen folkens !


Da var 17.mai-feiringen over og man kan igjen pakke bort finstasen. Angrer ikke et sekund på at jeg kledde på meg ullklær, for i gammel stil så var det vind, surt og kaldt. Menn pyttsann, vi vet hvor vi bor og det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær bla bla bla... Vi startet dagen med kaffe og vaffler på bistroen Tre Kokker, mor kom inn en tur å hilste på før hun tuslet seg bort til onkel Ole utenfor gamle Joker. Etter en liten stund beveget vi oss bort til rundkjøringa der toget begynte å nærme seg, og ei litatøtta var STOOR i øynene mens de forskjellige korpsene og folkene gikk forbi.
Det ble fort litt kaldt å stå der så vi dro hjem for å hente kaka vi kjøpte dagen før, brettet oss sammen og pakket oss i bilen. Vi dro så ned til Arild for å ta hull på 17.mai-kaka å vise han bilder fra toget.. Hadde vel tatt rundt 70 bilder av toget, så det var nok å se på..
Etter kaka dro vi en snartur til Monica og Kåre, før vi kjørte hjem med ei sur og stuptrøtt Ronja som bare ville sove. Resten av kvelden satt vi mer eller mindre i koma i hver sin recliner å stirra på gapekassa... Egentlig litt glad for at det er et år til neste gang, men samtidig gleder man seg litt for da er lilletyta så stor at hun skal delta i toget under barnehagens fane, og det at hun skjønner litt mere er jo også et pluss :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar