lørdag 12. juni 2010

Nordkappfestival og dukkevogntog

Lillemor sto opp kl 06.30 i dag, kan ikke barn skjønne at foreldre vil sove lenge i helgene, hehehe :) Vi spiste oss en god frokost, så var det full fart helt fram til luren hennes.

Kl 12.30 troppet vi opp med dukkevogn nede på rådhusplassen, klar til det årlige dukkevogntoget som Lions-club arrangerer under festivalen. Dette var første gang Ronja deltok, kjempemorsomt :D Vi gikk heeeelt sist etterhvert, lillemor var ikke av de hurtigste å trille vogna. Men sto på det gjorde hun, synes hun var kjempeflink ;)

Etter dukkevogntoget fikk hun diplom for deltakelse og is, mange glade barn i den gata i dag :) Så bar det strake vegen ned til Corner der vi spiste lunch sammen med bestemor Aslaug og tante Iris. Vi gikk en tur bort på kaia etterpå å så på helikopteret som Destinasjon 71 grader nord hadde ordnet for dagen, som Ronja standhaftig påsto at hun skulle være med når det "fo i lufta". Men til hennes store skuffelse dro mamma å pappa henne med inn på Møbelringen istedenfor :(

Går ikke fort, men det går framover :)

Flinke pia

Diplom og is

Det var myye folk

15 minutter for 1000 kr

Der fikk mamma endelig bestilt sine etterlengtede Rottingmøbler til verandaen, nå var det ingen bønn.. hun skulle ha de !!


Kjørte oss en liten tur rundtomkring etterpå, bare for å slappe av litt. Nå skal vi snart lage kylling tandori til middag, det er lenge siden vi har hatt det så vi gleder oss, namnam :)))))

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar