torsdag 18. mars 2010

Stakkars lille jenta mi :/

Utslitt

I går var barnehagen i kirka, lillemor klarte ikke å sitte helt i ro så hun fikk overbalanse og falt ned fra benken. Når hun skulle ta seg for traff hun selvfølgelig ovnen under benken forran seg og brente hele handa si på innsiden, full av vannblemmer i hele handa og på alle fingrene :( Var å henta lillemor, kjørte opp på sykestua med en hysterisk unge som vred seg i smerter. Der kom legen inn, smurte handa inn med et tykt lag med Flamazine, og tulla det hele inn i masse bandasje.
Trøste-is

Dro hjem til mamma siden hun hadde fri og kunne kjøre oss hvis det skulle bli værre. Lillemor sovna i armene mine, så jeg la henne forsiktig over i sofan der hun utslitt av alt sov i 2 timer. Når hun våkna var hun i ganske fin form. Hun godtok bandasjen med en gang, og smertene syntes å ha avtatt en hel del :) Resten av dagen overrasket hun oss med å vise oss hvordan hun kunne gjøre alt som normalt, selv med en gedigen bandasje i veien. Litt vanskelig i enkelte situasjoner slik som å holde vannglasset osv. Men hun tok det hele med stoisk ro, var nok mammaen som var mest hysterisk.
Pappakos
Tittei

Nå skal vi smøre med Flamazine og skifte bandasje i 3-4 dager, så får vi se hva som skjer videre. Blir sikkert veldig vondt den dagen det går hull på blemmene. Men det får vi ta når det kommer. Stakkars lille ulykkesfuggelen min :/
Kosestund med mamma

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar