tirsdag 18. mai 2010

16.mai













Wow for en strålende dag man hadde :) Departure 11.00: Vi kjørte ned til destinasjon 71 grader nords lokaler, der vi møtte de andre som skulle være med (Ivar, Sara, Frits, Adrian, Helge og Rachel) der vi fikk på oss det nødvendige utstyret. Deretter dro hele gjengen avgårde med destinasjonsbåten, jøss for en båt sier jeg bare :) Vi kjørte tur ganske lenge mens vi lette etter en plass å legge til slik at vi kunne grille. Været var nydelig, varmt som bare det. Sola skinte på oss som en tulling fra himmelen :))

Etter en stund fant vi en liten pærle som heter Stikkelvåg, og for en plass !! Det var helt fantastisk der. Sara hadde tatt med masse god mat, og snart var pastasalater, marinert sopp, pølser osv fortært i en rasende fart. Lillemor koste seg med å smake litt hos alle, og tante Sara hadde tilogmed juice og kjeks med til søta vår :)

Etter 2 timer i Stikkelvåg tok vi turen til rorbuanlegget på Sarnes, der alle untatt gravide meg ! hoppet i badestampen. Det må legges til at Ronja var ikke med oppi fra starten, hun sovna på bestefars fang i båten og sov ei lita stund på kaia, hehe :) Men etter en tid våkna Ronja, og hun ble med på stampinga :) Skulle ikke få jenta ut derfra på slutten, hun bare eeelsker å bade :)

Så var det tilbake til Honningsvåg med båten, tror vi var hjemme i 18-19 tiden. Så det ble noen timer ute i frisk luft. Jenta slokna som et lys etter kvelds og sov som en stein hele natta gjennom.
Alt i alt en helt fantastisk tur, tusen takk til Ivar å Sara for den flotteste 16.mai EVER !!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar