onsdag 19. mai 2010

Lillemor har fått "storpie-senga" si :)


Tenkte vi skulle bytte ut sprinkelsenga til Ronja med en skuvseng før babyen kommer, slik at hun ikke forbinder det å miste den gamle senga si med det nye tilskuddet i familien. Så her om dagen hentet vi skuvsenga og monterte den opp i stua ei stund. Lillemor fikk bli kjent med den her oppe, før vi gikk ned med den og monterte den på sommet hennes.

Så fikk hun leke litt i den nede. Ronja storkosa seg, der hun lata som hun sovna og vi måtte "vekke" henne, hehe.. Etter en stund gikk vi opp for kveldsmat og stell. Tøtta var så gira på å sove i nysenga si så hun sprang rundt den neste timen og ropte "fove, fove, fove" (sove). Så når vi var ferdig mad tran, sanasol og tannpuss sprang hun rett forbi mammaen sin og skulle ned for å "fove" :)

Fikk tilslutt lurt til meg en nattasuss og klem, før pappa hjalp henne ned på rommet. Hun stupte i seng, røkka tak i kosen og sutten og var dermed klar for natta :)

Etter at Olen kom opp tok det ikke lange tiden før lillemor slokna og det kom ikke et knyst fra henne. Hun regelrett elsker nysenga, og sov som en stein.

Ronjalille er så skjønn :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar