torsdag 23. september 2010

Barndommens rikdom er som en kilde vi øser fra hele livet...

Prøver å oppdatere så ofte jeg kan, går litt i rykk og napp. Men med en 2 åring og en 3 mndrs så blir det ikke så mye tid til overs [;)] Satt forresten nede på scrapperommet i sta i 5 minutter å lekte litt med farger, stempler osv. Planlegger et kort, må bare vente til barna blir friske. Tulla mi har en CRP på 128 i dag, blir den høyere til i morgen så blir vi sendt til nermeste sykehus som er over 20 mil unna, phuuuuu[X(] og lillegutt fikk vaksinen i dag og var selvfølgelig en av de som reagerte kraftig. Etter en kveld med 2 barn som hylte begge to, sitter jeg nå i koma her i stolen med pc på fanget... Bones er forresten på tvn [8D]

Dåpen på søndag gikk forresten helt nydelig. Arild var flott i dåpskjolen, og lillemor strålte som en sol der hun fikk tørke dåpsvannet av lillemanns hode :)
Mellom dåpen som var ferdig kl 12 og middagen kl 14, slengte jeg sammen en 6-lags marsipankake og pynta den i en fei. Middagen hadde nemlig mamma tilbudt seg å lage og servere hjemme oss seg. Og jeg var ikke sen å takke JA til tilbudet. Så var det kaffe hjemme hos oss da, vi fylte huset med 46 mennesker. 14 av de barn. Vi fant ut at hvis vi regnet gjennomsnittlig vekt på gjestene som 70 kg (litt snille noen der ja, men så må vi jo huske at barna ikke veier så mye hehe) så var det totalt 3,2 tonn gjester her Moahahaha :)))

Dåpskaka

Dåp

2 kommentarer: