tirsdag 3. januar 2012

Eksamen BESTÅTT !!

Guuurimalla man bare mååå elske Privatistweb.no, de legger ut karakteren nøyaktig kl 00.00. Så nå vet jeg at eksamen er bestått, deilig. Da er det bare fagprøven igjenn. Den kan jeg ta når praksistiden min på totalt 5 år er over, jeg har 1-1,5 år igjen. Alt etter hvor mye jeg jobber og hvor mange timer som kan trekkes ifra på praksisen. Kjenner at skuldrene mine senkes myyyye, jeg blei 10 cm høyere og puster lettere :) Nå er det bare jobbspørsmålet igjen, "spent" på hva kommunen finner ut om de ansatte. Har jeg jobb til våren eller har jeg ikke, veeel.. den som lever får se ;) God natt alle sammen :)

Q: Hvor mange år har du gått på skole etter barne og ungdomsskolen (8,5 år her)2 kommentarer:

  1. holder på med år nummer 7, da regner æ ikke med de 3 gangan æ prøvde mæ på vgs i tenåran :p har 2 år på IT-akademiet, 1 år på generell studiekompetanse, 2 år på fagskolen som miljøarbeider innen rus, og nu går æ 2. året på sykepleier bachelor :p

    SvarSlett
  2. Ja, det var jo noen år det ja :)
    Jeg har gk kokk, vk1 kokk, vk1 baker og konditor, forkurset, fordypningsfag, 2 år på HIST, 6 mndr på skipperskolen, 1 år på helsefagarbeider. Regner ikke med 1,5 år lærling som baker. Men forhåpentligvis blir det noe av meg denne gangen :) Lykke til med sykepleien :)

    SvarSlett